Rullgardiner

 

Boka Hembesök

Kontakta oss

Våra Rullgardiner

Hos oss kan du köpa måttbeställda rullgardiner av högsta kvalitet. Vi säljer måttbeställda rullgardiner som finns i en rad olika modeller och utförande beroende på storlekar och funktion.

Vill du ha en enkel klassisk modell har du vår Basic. Behöver du däremot en lite större modell för att ditt fönsterparti kräver det, hittar du det hos oss. Är du en teknikintresserad person som vill kunna styra dina rullgardiner med en app eller scenarior, då finner du dom hos oss. Vi har med andra ord ett komplett utbud av dina höga krav på modellprogram.

Montering

Monteringen på våra rullgardiner är i grunden oerhört lätt.
Väljer du dessutom en montageskena eller en kassett så blir monteringen ännu enklare. Du kan också ta ner rullgardinen med ett enkelt förfarande om du vill putsa fönster eller av någon annan anledning ta ner din rullgardin. 

Vill du att vi monterar gör vi naturligtvis detta!

 

Färgval

Välj din egen väv om den ska vara allt från mörkläggande till transparent. I ett sovrum kanske du vill ha en mörkläggande väv medans du i vardagsrummet bara vill dämpa solljuset så det inte blänker i TV:n. Vi har alla dessa varianter, så valet är ditt!

Vi har också Emma von Brömsen kollektion i vårt rullgardinssortiment.
Använd din rullgardin som en inredningsdetalj, inte bara som ett solskydd.