Terrassmarkis

 

Boka Hembesök

Kontakta oss

Våra Terrassmarkiser

Terrassmarkiser passar till de flesta hustyper och kan monteras antingen på väggen eller i taket på din balkong eller uteplats. Vi har hela 8 olika terrassmarkiser för att ni skall hitta en markis som passar just er. Terrassmarkis TM40 är den enklaste basmodellen och T400-serien består av 3 olika modeller med samma grundstomme. I T400-serien finns terrassmarkiser med t ex dukbalk, crossover-armar, mm.

Lewens har vi tagit in i vårt sortiment för att få en helkassett markis med högsta kvalité. Modellerna heter Look Toscana Mini och Look Toscana Grande. Storleken på markisen avgör vilken modell du ska ha. Alla markiser från Lewens levereras med motorer från Somfy.

Terrassmarkis

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga markis vävar till designade mönster. Vi jobbar med Sveriges båda ledande markis vävs tillverkare Dickson och Sandatex. Alla våra markis vävar är av 100 % spinnfärgad akryl med teflonimpregnering, som ger lång livslängd och mycket god färgäkthet. Den löstagbara markis kappan går att få i både raka och vågiga former. 

Du kan få din terrassmarkis med löstagbar handvev som placeras i valfri ände av din terrassmarkis eller med motor för enklare handhavande, detta ger även möjlighet att manövrera din terrassmarkis inifrån. Motorerna kommer från välkända Somfy. Motorn kan kompletteras med olika typer av styrningar, exempelvis trådlös fjärrkontroll eller sol- och vind automatik. På alla markiser från Lewens levereras motorer och styrningar från Somfy.